Недопуснаха българи на самолет от София за Дортмунд

Сподели

Информация от потърпевши.

Случката се развива в Събота 05:00ч на 28 Март полет номер W64331 за 06:30ч на авиокомпания WizzAir. Българи съобщават, че не са допуснати да се качат на самолета за Дортмунд от летище София. Персонала на летището се е обърнал към чакащите, първоначално се говореше за 150 човека, в последвствие стана ясно, че са около 50 човека за полета, им е съобщил, че вече се допускат само хора с немски паспорт или лична карта, дори с копие на адресна регистрация или трудов договор не са допуснати да пътуват. Няма информация за случката в сайта на авиокомпанията.

Едни от върнатите са били и възрастен мъж с дете на 13 години чакащи от 21:00 в Петък вечер, поради липса на удобен транспорт.

Отменен е полета от София за Дортмунд в 08:45ч

Какво да правите поради закъснял или отменен полет на авиокомпания WizzAir вижте тук.

Информация от уебсайт на WizzAir:

Ако имате отменен или пренасрочен полет, можете да го резервирате повторно или да получите възстановяване на сумата от управление на резервацията си, но моля, очаквайте значително забавяне в нашия отговор.

Телефон на WizzAir България

0900 639 49 – 0,96ст/мин: пътници чиито полет е отменен или променен, няма да бъдат таксувани.

ВАЖНО!:

Имайте предвид, че ако се свържете с кол центъра, за да извършите транзакция, която е налична и онлайн (закупуване на билет, на допълнителна услуга или извършване на промяна по резервацията ви), за всяко обаждане ще се прилага такса за транзакция през кол центъра. Тази такса не подлежи на възстановяване.

снимка pixabay

КОПИРАНЕТО НА СЪДЪРЖАНИЕТО Е ЗАБРАНЕНО