На плажа в Слънчев бряг били объркали цените с миналогодишните

Сподели

От комплекса се извиняват на жената и призовават тя да се свърже с тях, за да ѝ възстановят сумата.

Управата на комплекса, в който жена плати 64 лв. за два комплекта “чадър и жезлонг” обясниха, че са се объркали с цените от миналата година, съобщи bTV.

Припомняме, че вчера стана ясно, че проверяват плаж в Слънчев бряг след снимка на касов бон.Служителят, който е таксувал жена, обяснил, че е объркал папките. “Папката с ценоразписите беше от миналата година явно или по-миналата, не знам и аз, по това работя”, заявил разпоредителят на плажа Ибрахим Мехмед.

На въпрос какви са били цените миналата година, мъжът отговорил, че комплектът е струвал 32 лв., но тази ще бъде – 12 лв.От комплекса се извиняват на жената и призовават тя да се свърже с тях, за да ѝ възстановят сумата. Оттам обясняват, че жената е била единственият клиент за деня и други хора не са таксувани на “старите цени”.Пространството пред хотела се води “ВИП зона” и обикновено е запазено за гостите му.

От Министерството на туризма обясняват, че това лято “ВИП зони” на плажовете не може да има. И че, ако за пластмасов шезлонг и чадър тук се плаща по 4 лв, толкова трябва да е цената и на по-луксозните плажни принадлежности.

информация и снимка канал 3

КОПИРАНЕТО НА СЪДЪРЖАНИЕТО Е ЗАБРАНЕНО