Психичноболен нападна с нож бременната си съседка в София

Сподели

Психичноболен мъж тормози вече 2 години съседите си в столичния квартал “Дървеница”.

Психичноболен мъж тормози вече 2 години съседите си в столичния квартал “Дървеница”. Последната му атака е с нож срещу бременна жена. 

Затова алармира пред камерата на NOVA самата потърпевша Златка Мехова, която разказа за перипетиите си със своя съсед. “Нападна ме с нож, защото му направих забележка да спре да ни разбива мазетата. Живеем тук от 2013 година, но нещата излязоха извън контрол преди 2 години, когато баща му почина. За съжаление този човек не е освидетелстван, а е психичноболен. Роднините му не се интересуват от него и твърдят, че е добре. Има син и дъщеря, но те нито го посещават, нито се вълнуват какво се случва с него. Пускали сме жалби до полиция, до прокуратура. Осем часа стояхме в писахме обяснения при тях, а те го задържаха за 2 часа и го пуснаха, защото нямало достатъчно доказателства”, разкри жената. 

“Миналата година ме нападна и се опита да ме удуши, защото се опитах да му изхвърля “ценния” боклук, който си складира. Миризмата в дома му е непоносима. Той складира и събира всякакви боклуци. Гледа и животни – две котенца и кученце, които тормози и те денонощно скимтят. Търсим помощ и искаме този човек да бъде настанен в лечебно заведение. Той трябва да се лекува и да пие хапчета. В момента живея на вилата ни на 30 км оттук, защото така ми препоръча полицията. Органите на реда казаха, че не могат да ми осигурят защита. Голямото ми дете също съм го спряла от училище и е с мен, защото ни е страх”, обяви разстроената Мехова.

информация и снимка на канал 3

КОПИРАНЕТО НА СЪДЪРЖАНИЕТО Е ЗАБРАНЕНО